Hals cykel motion


Gode råd:

 

Lad være med at overvurdere dig selv, når du vælger hold..

Mød regelmæssigt til træning., ellers får du svært ved at vælge det hold, som passer bedst til din træningstilstand.

Brug altid cykelhjelm! - Det er hul i hovedet at lade være.

Sørg altid for varm påklædning, også på kroppens udsatte dele.

Start langsomt, så kroppen kan blive grundig opvarmet, inden belastningen øges.

Når man kører i en gruppe: Hold altid en lige linie, se dig altid tilbage når du skifter bane, overhal altid venstre om og undgå pludselige sving eller opbremsninger.

Vær altid opmærksom og giv tydelige tegn/signaler om forhindringer, overhaling, retningsændringer o.lign., så dine holdkammerater altid er klar over hvad du foretager dig.

Nedsæt tempoet på den sidste del af turen.

Foretag strækøvelser efter turen, for at forebygge ømhed i musklerne.

Drik rigeligt under cykelturen, - ofte mere end du føler trang til.

Spis rigeligt. ? Maden skal være rig på kulhydrater, f.sks. groft brød, kartofler, pasta og grøntsager

Hold opdeling:

 

NYT!! 

Hals Cykel Motion har efterhånden en del der har gennemført Kaptajn kurset for cykling. derfor vil vi, fra bestyrelsens side sikre, at vi får disse i spil under vores træning! der er følgende som vi gerne vil have efterleves:

1. En kaptajn møder op forberedt på dagens tur, kaptajnen vil melde dette ud inden turens start. Dette er ikke for at det skal diskuteres, men efterleves!

2. Under turen respekteres Kaptajnens meldinger!

3. Har man ønsker/ris/ros eller andet til dagens kaptajn, kan man efter endt tur anmode kaptajnen om en snak (dette SKAL foregå på en god og konstuktiv vis!)

 

Der vil naturligvis være stor forskel på medlemmernes interesse og formåen, og for at man kan vælge det niveau, der passer bedst til ens træningstilstand, foretages der en opdeling i op til 5 forskellige hold med hvert sit aktivitets- og ambitionsniveau. I nogle tilfælde vil to eller flere hold følges ad.

Hold 5:

På dette hold kan alle deltage. Der køres ture på 10-30 km og tempoet er ikke højere, end at der er tid og luft til snak undervejs, typisk 15-20 km/t.

Hold 4:

Gennem træningsdistancer på 20-40 km i et "pænt" tempo på 20-25 km/t opnår deltagerne på dette hold en kondition, som gør en overgang til hold 3 mulig.

Hold 3:

Træningsdistancerne på dette hold ligger på 25-50 km og der køres i et kvikt tempo på 25-28 km/t. Regelmæssig træning er også nødvendigt på dette hold.

Hold 2:

På dette hold opbygges og fastholdes en kondition, der gør deltagerne i stand til at gennemføre træningsdistancer på 30-60 km i et rimeligt højt tempo svarende til 28-30 km/t.

Hold 1:

Deltagere på dette hold vil gennem en intensiveret træningsindsats, til stadighed gennem sæsonen, forsøge at forbedre træningstilstanden. Ture på 40-70 km i et højt tempo med et gennemsnit på 30-32km/t.

Hold Race 2:

Deltagerne på dette hold vil gennem en intensiveret træningsindsats, til stadighed gennem sæsonen, forsøge at forbedre træningstilstanden. Ture på 50-80 km i et højt tempo med et gennemsnit på 32-34 km/t.

Hold Race 1:

Deltagerne på dette hold vil gennem en intensiveret træningsindsats, til stadighed gennem sæsonen, forsøge at forbedre træningstilstanden. Ture på 50-80 km i et højt tempo med et gennemsnit på 34-36 km/t.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk